Nett-torg

API Oslo har samlet noen organisasjoner og firma som tilbyr tjenester og varer som kan bidra til å støtte din tilknytningsvennlige livsstil. For spørsmål om annonsering, ta kontakt med API Oslo på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

tilknytningsomsorg.no

attachmentparenting.no

www.attachmentparenting.no (også kalt toogto) er et nettforum for tilknytningsomsorg.

tilknytningsomsorg.no

Ammehjelpen

Ammehjelpen

Ammehjelpen har siden 1968 arbeidet for å verne og fremme amming.  Vårt mål er at mødre skal få all den hjelp og støtte de trenger til å amme så lenge de selv ønsker, til beste for barnas og mødrenes helse og samfunnet for øvrig.

www.ammehjelpen.no

Tilknytningspedagogene

Tilknytningspedagogene

Tilknytningspedagogene er et kurs- og veiledningssenter med et tilknytningsvennlig grunnsyn. Tjenestene omhandler de fleste tema småbarnsforeldre er opptatt av, blant annet fødsel, amming, søvn, søskensjalusi, barnehagetilvenning, ekte kommunikasjon og balanse i familien.

www.tilknytningspedagogene.no

Doulaforeningen

Norskdoulaforening

Her finner du aktive doulaer som er medlem av Norsk Doulaforening.

www.norskdoulaforening.no

Famlab

Famlab

Famlab er den norske avdelingen av en internasjonal undervisnings- og rådgivningsorganisasjon basert på den danske familieterapeuten og forfatteren Jesper Juuls erfaringer og teorier omkring relasjonene i familier.

www.famlab.no

DinDoula

DinDoula

DinDoula tilbyr fødselshjelp på flere måter, blant annet via kurs og som ledsager.

www.dindoula.no

Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse er et kurs og kompetansetilbud til foreldre, og andre som er interessert i temaer relatert til barns utvikling og foreldre-barn kommunikasjon.

www.foreldrekompetanse.no

Tettinntil

Tettinntil

Tettinntil er et tilknytningsvennlig nettsted med fokus på bæring.

www.tettinntil.no

Ringblomst

Ringblomst

Ringblomst er et nettsted bygget på tilknytningsomsorg.

www.ringblomst.no

Hei baby

HeiBaby

Nettbutikken Hei baby selger produkter til svangerskap, fødsel og babytid – og velværeprodukter som alle kan ha glede av.

www.heibaby.no

Lotusbarn

Lotusbarn

Lotusbarn tilbyr et bredt utvalg av bæreutstyr og tilbehør: vevd sjal, elastisk sjal, ringsjal, formsydd bæresele, meitai bæresele, ringslynge og lommeslynge. Vi fører også kenguruklær, dukkeslynger, tøybleier, handlenett, bæreomslag, sko og andre kvalitetsprodukter for barn.

www.lotusbarn.no

Bæreglede

Bæreglede

Bæreglede er en butikk for bæretøy som drives av entusiaster for bæring, for å gi Oslos innbyggere mulighet til å finne det riktige bæretøyet for hver enkelt, og god hjelp i hvordan det skal brukes.

www.bereglede.no